image

Сочевичний хліб

Інгредієнти
  • 4 стл насіння льону
  • 3 стл рисового борошна
  • 1 стл крохмалю
  • 2 стл вівсяного толокна
  • 1 чл оцту
  • 2 стл рослинної олії
  • сіль, куркума, гарбузове насіння
  • сода
Опис

Замочуємо на ніч 200 гр сухої червоної сочевиці. Вранці зливаємо воду та перебиваємо блендером.

Насіння льону змолоти в борошно (можна в кавомолці). Залити водою – скільки вбере. Залишити на 5 хвилин.

Тим часом змішати інші інгрідієнти, додати насіння та спеції за смаком. Вмішати набрякше насіння льону. 

В розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин.