Африканський салат з тофу-рибою
-
Листова капуста ,Томатна паста,Імбир,Часник,Тофу,Норі,Крахмал,Соєвий соус,Буряк
Перебиваємо в блендері соєвий соус та буряк – це наш маринад для тофу. Нарізаємо тофу на прямокутнички, робимо легкі надрізи – щоб маринад потрапив в середину. Закриваємо на ніч в ланч боксі.
З норі робимо такі ж само прямокутнички, як з тофу. Прикладаємо шматочок норі до шматочка тофу, занурюємо в рідину-маринад, обвалюємо в крохмалі і викладаємо на розпалену сковорідку (капнути олії). Отримуємо тофу-рибку.
Усю листову капусту, що знайшли ріжемо тонесенькими смужками. На сковороді гріємо масло, часник та натертий імбир. Викладаємо капусту і заливаємо томатною пастою. Тушкуємо, випарюємо зайву рідину.
Викладаємо: подушечка з капусти, два шматочки рибки зверху.