image

Запечена молодесенька ріпа

Інгредієнти
  • Молода ріпа
  • Апельсини
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Спеції
  • Насіння
Опис

Молоду ріпу розрізати на дві частини (бадилля також залишаємо), апельсини нарубати скибочками. Увімкнути пічку розігріватися до 200 градусів. Покласти ріпу та апельсини на лист для жарки, змастити рослинною олією, присипати сіллю, усіма улюбленими спеціями та насінням. Кладемо випікатися: спочатку увімкнути режим обдуву на 10 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 градусів та змінити режим на звичайний – низ/верх. Випікати до легкої скоринки та м'ягкої середини (бадилля стане чипсами).